Terug naar overzicht

10-02-2020

Vernieuwde huisregel

Vandaag is er een deel van de huisregels aangepast. Deze regel is vooral van invloed op nieuwe opvangaanvragen. Onderstaand de nieuwe regel:

Reserveren
U kunt een plekje in de opvang reserveren. Kinderopvang Petit Chéri rekent hiervoor geen reserveringskosten. Reserveren gaat door middel van het ondertekenen van een contract. Als de gereserveerde plaats meer dan 1 maand in de toekomst ligt,worden er bij annuleren van het contract voor aanvang van de opvang annuleringskosten in rekening gebracht. Deze bedragen 1 maand opvangkosten, zoals in het contact beschreven staat. De kosten vallen niet binnen de kinderopvangtoeslag.

Per vandaag zal er voor reserveringen een contract getekend worden. Zonder dit contract is een afspraak voor een opvangaanvraag in de toekomst ongeldig. Door ervaringen in het verleden, zijn er consequenties toegevoegd. Kinderopvang Petit Chéri betreurt deze verandering, maar dit is nodig om verwarring te voorkomen rondom een reservering,Terug naar overzicht


 

  

Gastenboek

Lisanne
05-08-21 14:40:03
Lana en Lenn vinden het altijd helemaal geweldig bij jou. Dat merken merken we natuurlijk ook als ik ze ophaal. Ze willen niet eens mee naar huis.
Claudia
15-04-19 21:40:18
Jennely is heel lief voor mijn zoontje. Ik laat hem met een gerust hart bij haar achter

 


Kaart
Info